Politica de Confidențialitate și Utilizare Cookie-uri

Actualizată: 1 iulie 2020

Informații generale

Meteoprog.lv SIA (număr de înregistrare: 40103254450, sediu social: Republica Letonia, Rīga, Baznīcas iela 13 - 17) (în continuare - "nouă", "noi", "nostru", sau “Meteoprog”) operează următoarea listă de site-uri: www.meteoprog.ua, www.meteoprog.at, www.meteoprog.be, www.meteoprog.by, www.meteoprog.ch, www.meteoprog.cn, www.meteoprog.co.il, www.meteoprog.co.uк, www.meteoprog.com, www.meteoprog.com.ar, www.meteoprog.com.br, www.meteoprog.com.co, www.meteoprog.com.pt, www.meteoprog.cz, www.meteoprog.de, www.meteoprog.dk, www.meteoprog.es, www.meteoprog.fr, www.meteoprog.gr, www.meteoprog.hu, www.meteoprog.in, www.meteoprog.it, www.meteoprog.kz, www.meteoprog.lt, www.meteoprog.lv, www.meteoprog.md, www.meteoprog.nl, www.meteoprog.no, www.meteoprog.pl, www.meteoprog.ro, www.meteoprog.rs, www.meteoprog.se, www.meteoprog.sk, www.meteoprog.us, www.meteoprog.uz, www.meteoprog.ee, www.meteoprog.net, www.meteoprog.com.ua, www.meteoprog.kiev.ua, www.meteoprog.co.ee, www.meteoprog.tv, www.meteoprog.info, www.meteoprog.eu (denumite în mod colectiv drept "Serviciul").

Menținem performanța Serviciului nostru pentru a informa utilizatorii cu privire la prognoza meteo în diferite zone geografice.

În această pagină sunteți informați despre Politica de Confidențialitate și Utilizare Cookie-uri (numită în continuare - “Politica”) cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea datelor cu caracter personal atunci când utilizați Serviciul și opțiunile pe care le aveți asociate cu datele respective.

Utilizăm datele dumneavoastră pentru a furniza și îmbunătăți Serviciul. Utilizând Serviciul, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu prezenta Politică. Dacă nu se definește altfel în prezenta Politică, termenii utilizați aici au același înțeles precum în documentul Termeni și Condiții.

Colectarea și utilizarea informațiilor

Colectăm mai multe tipuri diferite de informații în diverse scopuri pentru a furniza și îmbunătăți Serviciul pentru dumneavoastră.

Tipuri de date colectate

Date cu caracter personal

În cursul utilizării Serviciului, este posibil să vă solicităm să furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi utilizate pentru a vă contacta sau identifica (denumite în continuare - "Date cu caracter personal"). Informațiile de identificare personală pot include, dar nu se limitează la cookie-uri și date de utilizare.

Date de utilizare

Putem colecta și informații legate de modul în care Serviciul este accesat și utilizat (în continuare - "Date de utilizare"). Aceste date de utilizare pot include informații precum adresa de Internet Protocol (adresa IP), tipul browserului, versiunea browserului, paginile Serviciului pe care le utilizați, ora și data vizitei, timpul petrecut pe aceste pagini, identificatori unici ai dispozitivului și alte date de diagnosticare.

Date de urmărire & cookie-uri

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire similare pentru a monitoriza activitatea pe Serviciile noastre și pentru a deține anumite informații. Cookie-urile sunt fișiere cu cantități mici de date care pot include un identificator unic anonim. Cookie-urile sunt transmise browserului dumneavoastră de pe un site web și stocate pe dispozitivul dumneavoastră. Alte tehnologii de urmărire utilizate sunt balizele, tagurile și scripturile pentru colectarea și monitorizarea informațiilor și pentru îmbunătățirea și analizarea Serviciului nostru.

Puteți configura browserul pentru a refuza toate cookie-urile sau pentru a indica atunci când se trimite un cookie. Însă, dacă nu acceptați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza anumite părți ale Serviciului nostru.

Ce fel de cookie-uri utilizăm:

  • Cookie-uri de sesiune Utilizăm cookie-uri de sesiune pentru a opera Serviciul.
  • Cookie-uri de preferințe Utilizăm cookie-uri de preferințe pentru a reține preferințele dumneavoastră și diverse setări.

Pentru a afla cu exactitate ce fel de cookie-uri utilizăm, puteți să ne scrieți prin e-mail la - info@meteoprog.pl.

Stocarea cookie-urilor

Cookie-urile pe care le colectăm sunt stocate în mod standard într-un folder de servicii al browserului dumneavoastră. Fiecare browser poate stoca cookie-urile în diferite directoare. Accesând aceste link-uri, puteți afla cum sunt stocate cookie-urile în cele mai utilizate broswere și ce măsuri ar trebui luate pentru a gestiona cookie-urile:

Informații suplimentare pot fi accesate dând clic pe HELP în browser.

Unele cookie-uri pe care le colectăm nu au dată de expirare. Cookie-urile, care sunt stocate pe perioade fixe (1 sau 2 ani), sunt șterse de către browser în mod automat după data expirării.

Utilizarea datelor

Meteoprog.lv SIA utilizează datele colectate cu diferite scopuri:

  • Pentru furnizarea și menținerea Serviciului;
  • Pentru a vă notifica cu privire la modificările aduse Serviciului;
  • Pentru a vă permite să luați parte la funcții interactive ale Serviciului nostru dacă alegeți acest lucru;
  • Pentru a le oferi clienților servicii de asistență și suport;
  • Pentru a furniza analize sau informații valoroase astfel încât să putem îmbunătăți Serviciul;
  • Pentru a monitoriza utilizarea Serviciului;
  • Pentru a detecta, preveni și soluționa problemele tehnice.

Transferul datelor

Informațiile pe care le furnizați, inclusiv datele cu caracter personal, pot fi transferate — și păstrate — pe computere localizate în afara statului, provinciei, țării sau altor jurisdicții administrative unde legislațiile privind protecția datelor cu caracter personal pot fi diferite de cele din jurisdicția dumneavoastră.

Dacă nu locuiți în Letonia și alegeți să ne furnizați informații, vă rugăm să rețineți faptul că putem transfera date, inclusiv cele cu caracter personal, în afara Letoniei. Consimțământul cu această Politică, urmat de furnizarea informațiilor respective, presupune acordul dumneavoastră cu acest transfer. Deoarece Meteoprog.lv SIA este o companie înființată în Letonia și, uneori, poate transfera datele cu caracter personal ale utilizatorilor în țară, care nu a fost recunoscută de către Uniunea Europeană drept o țară sigură, cu nivel adecvat de protecție a datelor în baza Art. 45 GDPR, pentru a respecta cerințele prevăzute în GDPR, încheiem de obicei clauze contractuale standard cu furnizorii noștri de servicii, implicați în procesarea datelor.

Divulgarea datelor

Cerințe legale

Meteoprog.lv SIA poate divulga datele dumneavoastră cu caracter personal, considerând, de bună credință, că o astfel de măsură este necesară pentru:

  • respectarea unei obligații legale;
  • protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale Meteoprog.lv SIA;
  • prevenirea și investigarea eventualelor infracțiuni în legătură cu Serviciul;
  • protejarea siguranței personale a utilizatorilor Serviciului sau a publicului;
  • protejarea împotriva răspunderii legale.

Securitatea datelor

Securitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi, dar țineți cont de faptul că nicio metodă de transmitere pe Internet, sau de stocare electronică, nu este 100% sigură. Deși depunem toate eforturile pentru a utiliza mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal, nu putem garanta securitatea absolută a acestora.

Furnizori de servicii

Putem angaja terțe părți, persoane fizice și juridice, pentru facilitarea Serviciului nostru (denumite în continuare - "Furnizori de servicii"), pentru a furniza Serviciul în numele nostru, pentru a efectua servicii asociate cu Serviciul sau pentru a ne ajuta în analizarea modului de utilizare a Serviciului. Aceste terțe părți au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal doar pentru a efectua sarcinile respective în numele nostru și sunt obligate să nu le divulge sau utilizeze în alte scopuri.

Analiză

Putem utiliza furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru.

Ex. putem utiliza Google Analytics. Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google care monitorizează și raportează traficul pe site-urile web. Google utilizează datele colectate pentru a urmări și monitoriza utilizarea Serviciului nostru. Aceste date sunt partajate cu alte servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru a contextualiza și personaliza reclamele din propria rețea de advertising.

Puteți alege ca activitatea dumneavoastră în cadrul Serviciului să nu fie disponibilă pentru Google Analytics instalând extensia Google Analytics opt-out din browserul dumneavoastră. Extensia nu permite Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js și dc.js) să partajeze informații cu Google Analytics despre activitatea de vizitare.

Pentru informații suplimentare legate de practicile de confidențialitate ale Google, vizitați pagina web Google Privacy & Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=en

De asemenea, putem utiliza Google Tag Manager. Google Tag manager este un sistem de gestionare a tagurilor (TMS) care ne permite să actualizăm prompt și simplu coduri de măsurare și fragmente aferente de cod, cunoscute în mod colectiv drept taguri pe site-urile noastre. După ce a fost adăugat un mic segment de cod Tag Manager la proiectul nostru, putem implementa configurări de analiză și taguri de măsurare dintr-o interfață de utilizator bazată pe web. Pentru mai multe detalii despre Google Tag Manager, accesați acest link: https://support.google.com/tagmanager/answer/6102821?hl=en

În plus, putem utiliza Yandex.Metrica - un instrument gratuit pentru evaluarea traficului pe site și analizarea comportamentului utilizatorilor. Yandex.Metrica ne ajută să obținem rapoarte descriptive și să înregistrăm acțiunile utilizatorilor individuali, să aflăm ce caută oamenii pe site-ul nostru, să colectăm date statistice cu privire la fiecare reclamă în Yandex.Direct și să ținem evidența ratelor de conversie.

Pentru mai multe detalii, accesați acest link: https://metrica.yandex.com/about

Link-uri către alte site-uri

Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt operate de către noi. Dacă dați clic pe un link terț, veți fi direcționați către site-ul terț respectiv. Vă recomandăm cu tărie să citiți Politica privind Confidențialitatea a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem control și nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor furnizate de terți.

Drepturile utilizatorului

În ceea ce privește datele cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de a vă șterge datele cu caracter personal: ne puteți solicita să eliminăm sau să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal, integral sau parțial (de ex. dacă nu mai este necesar să vă furnizăm Serviciul).
  • Dreptul de a modifica sau corecta datele cu caracter personal: de asemenea, ne puteți solicita să modificăm, actualizăm sau corectăm datele în anumite cazuri, în special dacă sunt incorecte.
  • Dreptul de a contesta, sau limita sau restricționa utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal: ne puteți solicita să nu mai utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal, integral sau parțial (de ex. dacă nu avem dreptul legal de a le utiliza în continuare) sau să limităm utilizarea acestora (de ex. dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte sau deținute ilegal). Însă, ca urmare a acestui lucru anumite servicii externe pot deveni nefuncționale.
  • Dreptul de a accesa și/sau prelua datele cu caracter personal: ne puteți solicita o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le-am colectat anterior într-un format care poate fi citit automat.
  • Dreptul de a transfera datele cu caracter personal către o sursă indicată de dumneavoastră: ne puteți solicita să transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în favoarea sursei indicate de dumneavoastră. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați lainfo@meteoprog.pl
  • Dreptul de a depune o reclamație: Dacă nu sunteți de acord cu modul în care vă prelucrăm datele, aveți dreptul de a depune o reclamație la o autoritate de supraveghere. Puteți găsi Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la acest link.

Viața privată a copiilor

Serviciul nostru nu se adresează persoanelor sub vârsta de 18 ani (în continuare- "copii").

Nu colectăm în mod conștient informații de identificare personală de la persoanele sub 18 ani. Dacă sunteți părinte sau tutore și știți că datele cu caracter personal ale copiilor ne-au fost furnizate de către aceștia, vă rugăm să ne contactați. Dacă luăm la cunoștință faptul că am colectat date cu caracter personal de la copii fără verificarea consimțământului părintelui, luăm măsuri pentru a elimina informațiile respective de pe serverele noastre.

Modificarea Politicii de Confidențialitate

Putem actualiza periodic Politica de Confidențialitate și de Utilizare Cookie-uri Vă vom informa cu privire la orice modificări postând noua Politică de Confidențialitate și de Utilizare Cookie-uri pe această pagină.

Este posibil, de asemenea, să vă anunțăm prin e-mail și/sau printr-o notificare vizibilă în cadrul Serviciului nostru, înainte ca modificarea să intre în vigoare și vom actualiza „data intrării în vigoare” menționată la începutul prezentei Politici de Confidențialitate și Utilizare Cookie-uri.

Vă recomandăm să recitiți periodic prezenta Politică de Confidențialitate și Utilizare Cookie-uri pentru orice modificări. Modificările la prezenta Politică de Confidențialitate și Utilizare Cookie-uri intră în vigoare când sunt postate pe această pagină.

Context legal pentru procesarea datelor

În cadrul Meteoprog.lv SIA, pentru colectarea și procesarea datelor cu caracter personal, respectăm principiile și regulile prevăzute în Regulamentele Generale de Protecția Datelor. Vă invităm să consultați GDPR dând clic aici.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări despre Politica de Confidențialitate și Utilizare Cookie-uri, vă rugăm să ne contactați prin email: info@meteoprog.pl