When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.
 • în România
 • Lista ţărilor
 • Pe 7 zile
 • Temperatura apei
 • Hartă satelitară
 • Meteo pe hartă
 • Widget-uri
 • user-avatar
  Intrare
  Interesant despre vreme.Ştiri interesante despre vreme.

  Un bărbat din Marea Britanie şi-a decorat casa cu 60.000 de beculeţe VIDEO

  Un bărbat din Marea Britanie şi-a decorat casa cu 60.000 de beculeţe VIDEO

  Îi place la nebunie Crăciunul şi se pregăteşte ca la carte pentru această sărbătoare. Este vorba despre un bărbat din Marea Britanie, care îşi decorează locuinţa cu mii de luminiţe.

  În acest an, casa sa a fost împodobită cu 60.000 de beculeţe, care luminează în acelaşi ritm cu melodiile care se aud la postul său de radio, creat tot cu ocazia Crăciunului.

   

  2012 - cel mai călduros an din istorie

  2012 - cel mai călduros an din istorie

  Anul 2012 este cel mai călduros an din istorie în emisfera nordică. Astfel, în primele 10 luni ale anului, temeperaturi peste medie au fost înregistrate în Statele Unite, în sudul Europei şi în nord-vestul Asiei. Mai multe state s-au confruntat cu secetă. Experţii ONU au prezentat un raport în acest sens.

  Eclipsa de Soare noiembrie 2012

  Eclipsa de Soare noiembrie 2012

  O eclipsa totala de soare se va întâmpla în Australia și Pacific S., în dimineața zilei de 14 noiembrie (13 noiembrie, în emisfera de vest).
  După cum se vede în Australia și Pacificul de Sud, din noiembrie 2012, Luna Noua se va muta direct în fața soarelui, pentru a produce cel mai minunat spectacol al naturii, o eclipsa totala de soare.

  Sateliţii au înregistrat aurorele neobișnuit de luminoase

  Sateliţii au înregistrat aurorele neobișnuit de luminoase

  Din spațiu, totul pare diferit, inclusiv Aurora. Un satelit de pe orbită înaltă DMPS F18 săptămâna trecută a înregistrat câteva dintre ele. O aureolă boreală pe 12 octombrie pe râul Hudson în Canada. Fişia luminoasă pulsatoare a fost aproape la fel de strălucitoare ca lumina din marile oraşe.