When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.
 • în România
 • Lista ţărilor
 • Pe 7 zile
 • Temperatura apei
 • Hartă satelitară
 • Meteo pe hartă
 • Widget-uri
 • user-avatar
  Intrare

  Cum va fi vremea în weekend, în ţară

  Sâmbătă, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ceaţă mai ales dimineaţa şi noaptea în zonele joase. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte.

  Cum va fi vremea în weekend, în ţară

  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -4 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

  În Bucureşti vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 4 ... 6 grade.

  La munte, valorile termice vor marca o scădere uşoară, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă.

  Duminica vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului în jumătatea vestică a teritoriului, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, iar cele minime între 4 şi 14 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -2 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

  La munte vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali unde vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă. Pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

  Citiți și