When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.
 • în România
 • Lista ţărilor
 • Pe 7 zile
 • Temperatura apei
 • Hartă satelitară
 • Meteo pe hartă
 • Widget-uri
 • user-avatar
  Intrare

  AVERTIZARE METEOROLOGICA -COD PORTOCALIU

  In zilele de luni si marti, canicula se va intensifica si va persista în cea mai mare parte a Olteniei si local în Muntenia, unde disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) se va situa peste pragucritic de 80.

  Temperaturile maxime vor atinge frecvent 37....38 de grade si pe arii restranse 39 de grade.

  Nota: Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, astfel incat indeosebi in cursul zilei de marti si al noptii de marti spre miercuri, vor fi descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie, averse ce pot depasi pe arii restranse 20...25 l/mp si izolat caderi de grindina. Aceste fenomene vor fi mai frecvente in regiunile nordice, estice, sudice, precum si la munte.

   

  AVERTIZARE METEOROLOGICA -COD PORTOCALIU

  Luni, la Bucureşti, vremea va fi în continuare caniculară, iar disconfortul termic accentuat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade, iar cea minimă va fi de 22...23 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare la începutul nopţii când sunt condiţii pentru intensificări ale vântului, descărcări electrice şi averse.

  Marţi, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului local în regiunile nordice, estice şi sudice, precum şi în zonele de munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere uşoară în vest, nord, centru şi nord-est, vor fi cuprinse, în general, între 28 şi 37 de grade, iar cele minime între 13 şi 24 de grade.

   

  Citiți și