When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.
 • în România
 • Lista ţărilor
 • Pe 7 zile
 • Temperatura apei
 • Hartă satelitară
 • Meteo pe hartă
 • Widget-uri
 • user-avatar
  Intrare

  Victime ale furtunii de zăpadă din Statele Unite au fost 13 persoane. FOTO

  Potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie, în Peru (Massachusetts) s-a stabilit un record: în câteva zile a căzut mai mult de 80 cm de zăpadă. Reprezentanţii Serviciului de Stat, nu au de gând să anuleze avertizarea de furtună.

  Mai mult de 2 milioane de locuitori a SUA, au rămas fără energie electrică din cauza viscolului.

  Numărul victimelor, în cel mai puternic viscol, în partea de est şi nord-estul Statelor Unite,  luni, a crescut la 12 de persoane. Fără energie electrică rămân circa 2,2 milioane de gospodării, a rapoarte Reuters.

  Anterior a fost raportat că din cauza vremii au murit opt persoane. Cele mai multe dintre victime au fost implicate în accidente cauzate de vizibilitate redusă sau au nimerit sub linii electrice şi copaci căzuţi, ce nu au suportat greutatea de zăpadă umedă.

  În lista oficială a victimelor sunt incluse cinci persoane în Pennsylvania şi trei - Massachusetts, în Connecticut şi New Jersey au murit a cîte doi bărbaţi.

  În ciuda faptului că echipele de reparaţie în regiunele afectate lucrează a câte 24 ore pe zi, pentru a elimina deteriorarea liniilor electrice, li este necesar  termen de câteva zile sau chiar - o săptămână.

  Datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile, guvernatorii din New Jersey, New York, Connecticut si Massachusetts au anunţat stare de urgenţă.

  Potrivit meteorologilor, în unele regiuni timp de două zile a căzut până la 80 cm de precipitaţii, alocuri - până la 48. Vremea nefavorabilă afectează sute de pasageri a transportului aerian şi feroviar.

  Anterior, radiodifuzorul MSNBC a raportat că zăpada a dus la întârzierile de zbor în week-end de la Philadelphia, New York şi New Ark, circa o mie de zboruri anulate.

  Victime ale furtunii de zăpadă din Statele Unite au fost 13 persoane. FOTO

  Citiți și