When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.
 • în România
 • Lista ţărilor
 • Pe 7 zile
 • Temperatura apei
 • Hartă satelitară
 • Meteo pe hartă
 • Widget-uri
 • user-avatar
  Intrare

  Nori uriaşi foarte frumoşi! FOTO

  Ploaia de primăvară şi furtunile cu ochii fotografilor profesionişti -  întotdeauna e o privelişte uimitoare. Mike  Hollingsted şi Marcu Humpage urmăreşte uraganele de mai mulţi ani. Acesta oferă o mulţime de imagini frumoase de acest fel, dar ceea ce vedeţi acum sunt probabil unele dintre cele mai impresionante.

   

  Nori uriaşi foarte frumoşi! FOTO

  Coliziunea a doua super-celule, ca rezultat pe cer s-a început "tsunami". (Marcu Humpage)
  Unii dintre aceşti nori sunt concave, dar tutuşi ei seamănă cu valurile oceanului. Această priveleşte uimitoare a apărut în partea de est a Colorado, pe 10 iunie 2006. (MartinKucera, FloridaLightning)
  (Martin Kucera, FloridaLightning)
  Nori imenşi ondulatori-concavi, apăruţi lângă Sydney, în timpul unei curse pe iahturi de la «Rolex». (CarloBorlenghi)
  (Mike Hollingstead)
  Unei dintre aceşti monştrii au tentacule care par să se extindă spre tine. Acest fenomen a fost observat în Nebraska, pe 13 iulie 2009. (Mike Hollingstead)
  Acest super nor a apărut peste statul Nebraska din Statele Unite pe 19 iunie. (Marcu Humpage)
  "Această imagine a explodat creierul meu pentru aproape 40 de minute - de la 22:35 la 23:15, cred că chiar m-am oprit în mişcare. Mama Natura a fost în toată splendoarea sa ". (Marcu Humpage)
  Chiar dacă acest lucru nu “va naşte” un tornado, ea deja şi-a câştigat locul în "Hall of Fame" dintre cele mai ciudate fenomene din lume. (Marcu Humpage)
  Atunci când acestea se confruntă (se absorb şi se suprapun parţial reciproc), se produce o structură complexă, care formează propriiul său vîrtej. (Marcu Humpage)
  Timp de următoarea oră, această structură se va menţine, dar va arăta diferit - ca un strat de tort sau o ciuperca. (Marcu Humpage)
  Privelişte uimitoare, ca şi cum s-ar întâmpla pe o alta planetă. (Marcu Humpage)
  Ce poate fi mai ciudat, norii mici se formează deasupra, între straturile deja existente, unele dintre ele se întind aproape orizontal spre "burta monstrului". (Marcu Humpage)
  Această super-celulă apărută în Oklahoma „strănuta” cu fulgeri. (Marcu Humpage)

  Citiți și