When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.
 • în România
 • Lista ţărilor
 • Pe 7 zile
 • Temperatura apei
 • Hartă satelitară
 • Meteo pe hartă
 • Widget-uri
 • user-avatar
  Intrare

  Amazon şi Microsoft au fost tăiate de la electricitate din cauza furtunei

  Fulgerul în noaptea de duminică, a tăiat de la electricitate cele mai mari centre europene de date, Amazon şi Microsoft, cu sediul în Dublin, Irlanda.

  Amazon şi Microsoft au fost tăiate de la electricitate din cauza furtunei

  În cazul Amazone, acest lucru a dus la prăbuşirea a mai  multor site-uri care utilizează platforma  de "nor", Amazon EC2. Fulgerul a lovit într-un transformator în apropierea companiei centrului de date, ceea ce a condus la o mică explozie cu incendiu. Exploziea, de asemenea, a făcut imposibilă conectarea generatoarelor din regimul de aşteptare, pentru că în sine a avut de suferit sistemul de management.

  În prezent, serviciile sunt restaurate, dar judecând din rapoartele cu privire la suportul tehnic sunt încă probleme cu accesul la "nor" EC2, la bazele de date statistice şi la serviciile RDS CloudWatch Amazon.

  Între timp, oficialii Microsoft au declarat în Twitter că atacul furtunii asupra centrului lor de date private a intrirupt accesul utilizatorilor serviciului Productivity Business Suite Online. Acest serviciu în dimineaţă de luni deja lucra, în conformitate cu acelaşi Twitter.


  Este de remarcat faptul că, la sfârşitul săptămânii trecute, oamenii de ştiinţă au observat câteva explozii puternice pe soare, şi au prezis furtuni electromagnetice şi alte probleme pentru sateliţi şi telecomunicaţii - pentru acest week-end şi zilele următoare. Deci problema cu centrele de date din Dublin, probabil nu este ultima problemă climatică pentru industria de IT în această vară.

   

   

  Citiți și