When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.
 • în România
 • Lista ţărilor
 • Pe 7 zile
 • Temperatura apei
 • Hartă satelitară
 • Meteo pe hartă
 • Widget-uri
 • user-avatar
  Intrare

  Eruptia vulcanului Etna, din Sicilia, a accelerat ceasurile de pe insulă. VIDEO, FOTO

  Fenomen incredibil a avut loc pe insula Sicilia, unde pe 9 iulie s-a trezit vulcanul Etna, care a început să erupă. Toate ceasurile locuitorilor de pe insulă li s-au inceput să se grăbească cu 15 minute.

  După cum raporteayă Daily Mail, cu 15 minute au început să se grăbească ceasurile atât mecanicecît și ele electronice.

  Acest fenomen a fost  observant faptului că sicilienii au început să vină la lucru înainte de timp. A fost chiar creată o pagină pe Facebook, unde oamenii de Sicilia puteau compara ora.

  Grupul de sicilieni, ce verifica ora pe Facebook,a dat multe versiuni diferite , dar nici una clară. Unii spun că de vină sunt exploziile solare, Poltergeist, concurenţi, şi altele. Oamenii de știință încearcă din greu să găsească o legătură între erupţia vulcanului Etna şi perturbărle ceasurilor.

  Etn,a din Sicilia, este cel mai înalt vulcan activ din Europa. Înălţimea sa - 3295 mEste cea d-ea cincea eliberare a cenuşei, din anul curent. Ultima dată Muntele Etna a fost activ în luna mai.

  Din cauza cenuțșei pe timp de câteva ore a trebuit să închidă aeroportul internaţional din Catania. Au fost reţinute zeci de zboruri. Unele avioane sunt redirecţionate către Palermo.

  În apropiera vulcanului Etna, oamenii sunt forţaţi să meargă sub umbrele şi să mătura în mod constant pe străzi. Autorităţile au cerut locuitorilor să închidă ferestrele şi uşile, iar medicii, la rândul său, sfătui să poarte măști, a inspira particule de cenuşă este extrem de periculoas.

  Eruptia vulcanului Etna, din Sicilia, a accelerat ceasurile de pe insulă. VIDEO, FOTO

   

   

   

  Citiți și