When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.
 • în România
 • Lista ţărilor
 • Pe 7 zile
 • Temperatura apei
 • Hartă satelitară
 • Meteo pe hartă
 • Widget-uri
 • user-avatar
  Intrare

  Un cuplu din Suedia timp de 4 luni a reuşit să supravieţuiască în şase tipuri de dezastre naturale

  Aşa îndrăgostiţii şi-au petrecut luna de miere.

  Un cuplu din Suedia timp de 4 luni a reuşit să supravieţuiască în şase tipuri de dezastre naturale

  O pereche de tineri căsătoriţi din Suedia au decis să-şi întindă luna de miere pe timp de patru luni, cu condiţia să petreacă cîte o lună în diverse colţuri ale globului.

  Timp de această calatorie de neuitat prin întreaga lume Erika şi Ştefan Swanstrom au reuşit să fie prinşi de şase diferite dezastre naturale.

  Totul a început în decembrie 2010, când cuplul îndrăgostit a plecat in Germania. În Munchen, au fost blocaţi de ninsoare anormală, ce a  blocat întreaga Europă. Iar pe 6 decembrie în Munchen, unde se odihnea cuplu ,a fost înregistrat cel mai sever viscol dintre cei care au avut loc în Europa.

  În curând, cuplul a decis să ia curs spre Australia, unde nici zapada, nici furtuna nu le ameninţa. Dar aici le aşteptau alte dezastre climatice. Pe timp ce se odihneau în Cairns, aici s-au dezlănţuit cele mai puternice rafale de vânt. Iar atunci cînd cuplul îşi avea drumul prin Brisbane, tinerii casatoriţi "au fost norocoşi" pentru a gasi aici inundaţia secolului, iar la periferia oraşului Perth - incendii forestiere de scară largă.

  Apoi, ajungînd în Noua Zeelandă în Christchurch, Erica şi Ştefan au supravieţuit în cutremurul de 6,3 puncte, care a dus la moartea a peste o sută de oameni.

  Dar toate acestea au fost o nimică toată în comparaţie cu cutremurul  de 9 puncte, în Japonia, care a avut loc pe 11 martie – unde îndrăgostiţii din Suediea, se aflau la acest moment.


  După cum raportează site-ul francez, zigonet.com, nu rămâne decât să sperăm că  cuplu să decide să pună punct călătoriilor ...